Op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

zaterdag 2 januari 2016

De authentieke gerechtsdeurwaarder in een modern jasje

 

 

De authentieke gerechtsdeurwaarder in een modern jasje

 

 

Wellicht mede onder druk van de afgelopen jaren van recessie, heeft zich bij gerechtsdeurwaarders  een trend ontwikkeld waarbij deze kantoren zich naast hun primaire werkzaamheden eveneens actief gingen bezighouden met bijzaken. Met als gevolg: warrige organisaties met een verminderde betrokkenheid en, door de toename van het aantal openstaande vorderingen, een kwaliteitsniveau dat in een neerwaartse spiraal terecht kwam.

 

Lat ligt hoog

Slagman Gerechtsdeurwaarders & Juristen laat zich niet leiden door zulke hypes en staat nog immer volledig achter het aloude gezegde dat ‘de schoenmaker zich bij zijn leest moet houden’.

Als professional pur sang heeft zij bewuste keuzes gemaakt door zich te focussen op de core business van het metier van gerechtsdeurwaarder. De kwaliteitslat ligt zo hoog mogelijk: er is geen ruimte  voor bijzaken en andere franje, de betrokkenheid bij de cliënt is optimaal en het voorkomen van wrevel blijft optimaal geborgd. Alleen zo lever je de kwaliteit die je pretendeert te hebben.

 

Kwaliteit schept verplichtingen

Als progressief, actief, communicatief en ambitieus kantoor volgt zij, ondersteund door slimme automatisering, de ontwikkelingen in haar vakgebied op de voet. En het is vanzelfsprekend dat, door het volgen van bijspijkercursussen en trainingen, de kennis van de materie bij alle medewerkers  eveneens op een hoog niveau blijft. Verder is het goed te weten dat onze deurwaarders voor vaste relaties altijd bereikbaar zijn, dus ook ’s avonds en in het weekend. Precies, de authentieke deurwaarder is in een modern jasje gegoten!

 

Focusgebieden

Slagman Gerechtsdeurwaarders & Juristen heeft zich gefocust op een aantal specialisaties. Zij richt zich met name op de tenuitvoerlegging van vonnissen – de ambtelijke executies - waarbij zij gebruik maakt van haar bevoegdheid om verhaalmogelijkheden te toetsen. Doelstelling daarbij is om, door even doortastend als respectvol op te treden, zo snel mogelijk te komen tot een succesvolle executie van het vonnis. Een andere specialisatie heeft betrekking op huurconflicten. Hierbij wordt getracht tussenkomst van een rechter daar waar mogelijk te voorkomen. Haar grote expertise op het houden van toezicht op het verloop van openbare veilingen door een gerechtsdeurwaarder -hetgeen in de wet verankerd ligt -heeft er tenslotte toe geleid dat zij frequent gevraagd wordt voor het uitvoeren van deze activiteit.

 

Nú actie ondernemen

Nader kennis maken met dit ambitieuze kantoor waarmee het prettig (samen)werken is?

Neem dan contact op met ons kantoor. Wij zijn bereikbaar onder nummer 0511 820239. U kunt vragen naar Sylvia Papa, Jan Spreen of Rudmer Slagman.

 

 

terug naar overzicht

Informatie voor opdrachtgevers

Hier vindt u algemene informatie en u kunt vanzelfsprekend een afspraak met ons maken.
Ga naar informatie

Informatie voor debiteuren

Hier vindt u informatie over hoe te handelen als u bericht van ons heeft ontvangen.
Ga naar informatie